Štěpán Šatoplet novým vedoucím Oddělení pronájmů kancelářských nemovitostí JLL

JLL přichází s novou koncepcí svého Oddělení pronájmů kanceláří, za kterou bude zodpovědný zkušený realitní odborník Štěpán Šatoplet

Realitní poradenská společnost JLL jmenovala novým vedoucím oddělení pronájmů kancelářských nemovitostí Štěpána Šatopleta. Realitní odborník, který 14 let působí na pražském trhu s komerčními nemovitostmi, je garantem koncepční změny Oddělení pronájmů administrativních nemovitostí. Aktivity tohoto oddělení se nově rozdělí na služby pronajímatelům kancelářských nemovitostí (Landlord Representation) a makléřské služby (Brokerage). V Oddělení pronájmů nyní pracuje pět konzultantů a tým se dále rozrůstá.

„JLL poskytuje služby spojené s pronájmem administrativních nemovitostí od roku 1992, tj. od založení svého zastoupení v České republice. Servis, který nyní JLL nabízí, se dělí na tři části: zastupování nájemců (Tenant Representation), zastupování pronajímatelů (Landlord Representation) a nově makléřské služby (Brokerage),“ říká Miroslav Barnáš, Managing Director poradenské společnosti JLL pro Českou republiku a Slovensko.

Štěpán Šatoplet působí na pražském realitním trhu od roku 2003. Téměř devět let pracoval ve společnosti Skanska, kde získal cenné zkušenosti v marketingovém a obchodním oddělení. V roce 2012 přešel do poradenské společnosti CBRE, kde působil v oddělení pronájmů kancelářských nemovitostí. V JLL bude mít na starost rozvoj oddělení, rozšiřování poskytovaného servisu a online platformy pro vyhledávání nemovitostí www.officefinder.cz.

Štěpán Šatoplet mluví plynně anglicky. Je milovníkem hudby a více než dvacet let frontmanem hard-rockové skupiny The.Switch.