MONETA Money Bank se přestěhuje v BB Centru do nově zrekonstruované budovy

MONETA Money Bank, kterou zastupovala poradenská společnost JLL, a Passerinvest Group podepsaly smlouvu o dlouhodobém pronájmu Budovy A o celkové ploše 21.500 m2 v pražském BB Centru. Budova, která nyní prochází rekonstrukcí bude k nastěhování připravena v polovině roku 2018. MONETA získá nové moderní a větší prostory pro svůj další rozvoj.

„MONETA Money Bank, byla v mnohých ohledech tou nejkomplexnější transakcí, kterou jsme doposud realizovali. Jasné požadavky klienta na zkvalitnění pracovního prostředí v kombinaci s velkou rozhodovací schopností nám umožnily porovnávat lokality a projekty tak, jak by se to v ideálním případě mělo. Finálně vybrané objekty jsme vyhodnocovali nejen z technického a ekonomického hlediska, ale především s ohledem na budoucí komfort zaměstnanců. I proto po vícekolovém výběru bylo rozhodnuto ve prospěch BBC A jako nejvhodnějšího kandidáta, neboť umožnila více než jen usazení firmy do definovaných prostor. Vzhledem k tomu, že se jedná o celkovou revitalizaci, dosáhne Budova A kvalit novostavby, avšak v nepoměrně kratším čase. Díky tomu MONETA Money Bank nabídne svým zaměstnancům nové prostory za něco málo přes rok, což je o rok dříve, než by tomu bylo u novostavby na klíč.“

Josefína Rybářová, Konzultantka v Oddělení zastupování nájemců JLL

Eduard Forejt, Business Development Director JLL