Kanceláře budoucnosti – JLL představuje MSD Global Innovation Centre v Praze

26-05-2016

36.jpgGlyn Evans, ředitel projektového řízení a developerských služeb JLL pro region střední a jihovýchodní Evropy, Vás zve do MSD Global Innovation Centre v Praze 5. Podívejte se, jaké pracovní prostředí připravila farmaceutická společnost MSD pro své zaměstnance.

Kanceláře budoucnosti – JLL navštívila Českou podnikatelskou pojišťovnu v Praze

19-05-2016

35.jpgPavel Kašík, vedoucí oddělení projektového řízení a developerských služeb JLL, Vás zve do sídla České podnikatelské pojišťovny v pražském Karlíně. Budova Main Point Karlín, kterou Vienna Insurance Group vlastní, získala v roce 2011 na realitním veletrhu MIPIM v Cannes ocenění Nejlepší kancelářská budova na světě.

CEE City Reports slaví 20 let

16-05-2016

34.jpgDvacet let sledujeme a analyzujeme trhy komerčních nemovitostí v zemích střední a východní Evropy. City Reports, čtvrtletní zprávy o hlavních trzích tohoto regionu, dlouhodobě poskytují našim klientům (developerům, nájemcům a realitním investorům) kvalitní přehled a důležité tržní informace, jež se stávají základem jejich kvalifikovaných rozhodnutí. Přesvědčte se sami! http://www.jll.eu/emea/en-gb/research/cee-research

Boehringer Ingelheim i nadále zůstává v Palladiu v centru Prahy

11-05-2016

33-thumbnail.jpgBoehringer Ingelheim, přední světová farmaceutická společnost, prodloužila svou nájemní smlouvu (1.450 m2) v Palladiu, multifunkčním komplexu na Praze 1. "JLL zastupovala naše zájmy a potřeby na minimálně na 100 procent a její služby výrazně přesáhly běžné smluvní závazky. Ústní dohoda platila stejně jako jakákoliv psaná smlouva," říká Patrik Ziman, CFO, Boehringer Ingelheim Czech Republic

Kanceláře budoucnosti – JLL navštívila pražské sídlo Kooperativy

09-05-2016

31-thumbnail.jpgPavel Kašík, vedoucí oddělení projektového řízení a developerských služeb JLL, Vás zve do sídla Kooperativy v pražském Karlíně. Budova Main Point Karlín, kterou vlastní Vienna Insurance Group, získala v roce 2011 na realitním veletrhu MIPIM v Cannes ocenění Nejlepší kancelářská budova na světě.