Kanceláře budoucnosti – JLL navštívila společnost HB Reavis v Praze

16-06-2016

42.jpgPetr Kareš, vedoucí oddělení zastupování nájemců JLL, navštívil pražské kanceláře HB Reavis, developera administrativních a multifunkčních center ve střední Evropě a ve Velké Británii. Podívejte se, jaké kanceláře si připravili pro sebe a jak přijali princip activity based workplace strategy.

Kanceláře budoucnosti – JLL navštívila společnost Regus v Praze

08-06-2016

41-thumbnail.jpgEduard Forejt, ředitel rozvoje obchodu JLL, představuje Regus, největšího poskytovatele menších plně vybavených kanceláří. Podívejte se, jak vypadají a jak koncept funguje.

Regus bude mít i nadále své kanceláře v City Empirii, v Praze 4

03-06-2016

40.jpgSpolečnost Regus, která zajišťuje krátkodobé pronájmy menších plně vybavených kanceláří, bude i nadále sídlit v City Empirii, jedné z dominant Prahy 4. Regus jsme zastupovali při přejednání a prodloužení nájmu prostor o rozloze 1.900 m2. Marta Kadlecová, Associate Director oddělení zastupování nájemců JLL

Průzkum ABSL: Brno přitahuje investory z podnikových služeb

01-06-2016

38-thumbnail.jpgVýsledky průzkumu trhu segmentu sdílených podnikových služeb v Brně představila asociace ABSL. Vyplývá z něj, že v moravské metropoli působí v tomto segmentu 15.000 zaměstnanců, což reprezentuje téměř 6 % všech produktivních občanů města a současně 22 % celého českého trhu sdílených podnikových služeb. Čekat se dá přitom další růst, a to zhruba 20ti procentním tempem ročně. Tento obor zažívá v Brně v poslední době nebývalou expanzi. Důvody jsou dva. Prvním je vhodná kombinace podmínek, které Brno jako město dnes poskytuje k podnikání i k životu, druhým pak neustále...

Kanceláře budoucnosti – JLL Vás zve do společnosti GoodData

31-05-2016

37.jpgKevin Turpin, vedoucí oddělení průzkumu trhu a poradenských služeb JLL pro střední a východní Evropu, Vás zve do společnosti GoodData, která sídlí v budově Danube House v Praze 8. Neformální prostředí tohoto start-upu Vás jistě osloví!